Vi leier ut til bl.a. barnehager, bibliotek , FAU og foreldre

Logico Primo egner seg for barn 3-6 år, med hovedvekt på 4-6 åringer. Det er også et godt tilbud for barn som har begynt på skolen.

Bruksanvisning følger med, og veiledning kan gis pr. telefon uten ekstra kostnad hvis det er ønskelig. Det er enkelt å sette seg inn i.

Materiellet kan hentes og leveres tilbake hos oss på Munkelia i bydel Nordstrand / Oslo, eller vi sender i posten når leietaker betaler porto begge veier.

Brett og laminerte kort blir vasket og rengjort med antibac før de sendes ut på nytt.

Hva er Logico Primo?

Spillet består av en ramme med morsomme knapper som flyttes etter hvert som barnet gjennomskuer tenkenøttene. Kort med gøyale og spennende oppgaver settes inn i rammen. Det finnes mange hundre forskjellige kort. 4-6 åringene har flest kort å velge mellom, men det finnes også kort for 3 åringer.

Leieperioder og priser

Liten pakke

Innhold: Består av 1 brett og 16 kort.
Leieperiode: 1 uke

Priser: Kr. 250 inkl.mva. når materiellet hentes og leveres tilbake hos oss i Oslo innen 8 dager.
Kr. 325 inkl.mva.når vi sender i posten og materiellet kommer tilbake til oss innen 12 dager. OBS! Leietaker betaler i tillegg porto begge veier.

Medium pakke

Innhold: Består av 1 brett og 32 kort.
Leieperiode: 1 uke

Priser: Kr. 375 inkl.mva.når materiellet hentes og leveres tilbake hos oss i Oslo innen 8 dager.
Kr. 450 inkl.mva når vi sender i posten og materiellet kommer tilbake til oss innen 12 dager. OBS! Leietaker betaler i tillegg porto begge veier.

Stor pakke

Innhold: Består av 2 brett og 64 kort.
Leieperiode: 2 uker

Priser: Kr. 750 inkl.mva.når materiellet hentes og leveres tilbake hos oss i Oslo innen 14 dager.
Kr. 950 inkl.mva når vi sender materiellet i posten og materiellet kommer tilbake til oss innen 18 dager. OBS! Leietaker betaler i tillegg porto begge veier.

Forespørsel om utleie av Logico Primo

Det vil være mulig å supplere med flere brett og flere sett med ulike kort etter avtale. Mail mk@minimatikk.no, eller tlf/sms 922 44 846 så tar vi kontakt så fort vi kan. Vi har et begrenset antall sett. Det er mulig å sette seg på reserveringsliste.