Logico Primo

Spillet består av en ramme med morsomme knapper som flyttes etter hvert som barnet gjennomskuer tenkenøttene. Kort med gøyale og spennende oppgaver settes inn i rammen. Det finnes mange hundre forskjellige kort. 4-6 åringene har flest kort å velge mellom, men det finnes også kort for 3 åringer.

Logico er en hit på våre lekotek, og pedagogene fremhever det positive i at det er en manuell og sosial aktivitet til forskjell fra bruk av nettbrett.

Lek med kortene utvikler logisk tenkning, fremmer problemløsning og øker førmatematiske ferdigheter når det gjelder tall/mengde, mønstre og tings posisjoner i forhold til hverandre.

Unikt i Norge

Kortene er kjøpt i forskjellige land, oversatt til norsk og laminert.

Det hender vi får forespørsel om kjøp av Logico Primo. Vi har rettigheter for Norge til import av engelsk versjon fra UK. Dette er for tiden ikke i drift fordi den britiske distributøren har sluttet og vi avventer en ny. Logico var tidligere tilgjengelig på norsk, og ble driftet av Køber forlag og Læringsverkstedet. Dette er mange år siden nå, og vi samarbeider med det tyske forlaget som har de internasjonale rettighetene om å finne en norsk aktør som ser mulighetene i  å drive forlagsvirksomhet med Logico.

Inntil videre tilbyr vi utleie slik at barn kan få tilgang til dette glimrende, prisbelønte pedagogiske spillet. Vi er så vidt vi vet de eneste i Norge som har et slikt tilbud.

Kort med gøyale og lærerike tenkenøtter

Kortene dekker telle- og tenkenøtter for alle de førmatematiske områdene småbarn trenger. Ta kontakt for nærmere informasjon.